Alles op rolletjes

 


Autolease is een grote kostenpost. Gezien de grootte van het wagenpark doet iemand het "er even bij". Waardoor deze kostenpost niet altijd even efficiënt en/of effectief wordt beheerd.
Dit kan gemakkelijk anders door uw wagenpark onder te brengen in een vloot van meer dan 3.000 auto's.

Voordelen voor u:

  • Uw organisatie wordt ontlast.
  • U heeft heldere, duidelijke contractvoorwaarden. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Betere voorwaarden dan dat u nu hebt.
  • U kunt kiezen uit meerdere leasemaatschappijen, vaak ook uw huidige leasemaatschappij.
  • U bent goedkoper uit
  • Daarnaast ontvangt u jaarlijks een bonus, afhankelijk van het
    schadeverloop van het totale wagenpark.

 

U hebt niets te verliezen, neem de proef op de som!

 

SUCCESVOL BEDRIJF

Bob is directeur/eigenaar van een succesvol handelsbedrijf. Reed altijd in een eigen auto naar de klanten. Doordat de zaak snelgroeiend is nemen niet alleen de voorraden, maar ook de debiteuren toe. M.a.w. de winst is niet aan de bankrekening te zien.

Toen de auto aan vervanging toe was besloot Bob te gaan leasen. Gelukkig waren we er op tijd bij. Niet dat Bob onze hulp nodig had, integendeel! Hoe meer schakels er tussen, hoe duurder, zo was Bob's gedachte. Zit wat in.

OFFERTE

Wij vroegen hem dus om een kopie van de offerte. We willen het wel over dezelfde auto hebben, qua uitvoering, kleur, motor en het aantal af te leggen kilometers per jaar etc.

RESULTAAT

Door zich aan te sluiten bij een collectief van meer dan 3.000 auto's kan Bob zijn nieuwe BMW X5 nu € 282,-- per maand voordeliger leasen, met als klap op de vuurpijl, ook nog eens tegen gunstiger voorwaarden.

Soms moet je eens wat aan anderen durven overlaten.